Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

AB je ve střetu zájmů, vlastník firmy, která je závislá na státních nebo EU dotacích, nemá v politice co dělat. Účast takového člověka v politice si morální odsouzení zaslouží.

2 0
možnosti
Foto

To, že měl Fiala pravdu, doložil ekonom Kohout a i Demagog CZ, který to doložil grafem. To, že část dání se Babišovi se vrací fromou dotací z EU, se ví dlouho a píše se o tom. Teď poprvé dotace z EU jsou vyšší než daně, které odvádí státu.

2 0
možnosti
Foto

Nesleduji důsledně, ale viděl jsem otázky V.M. a tam se Babiš prezentoval jako kovaný demagog, který rozhodně nevyvrátil to že aktuálně v pozici ministra fin. prakticky více získá na dotacích, než zaplatí na daních. Obrana kolik jeho firmy zaplatily v průběhu cca 10 let, to byla ta demagogie, protože to nevyvrací kritiku, že od té doby co je v politice je to naopak. Ostatně ono to s tou Babišovou ''upřimností'' bude často tak jako v tomto případě. Samé pohádky, ale skutečnost utekla.....

4 0
možnosti

Odpovím bez dotazníku. Sociální a zdravotní pojištění jsou příjmy veřejných rozpočtů ( důchodový účet je přímo součástí státního rozpočtu ). Dotace EU mohly být vyčerpány kýmkoli jiným, kdo by předložil smysluplný projekt.

Můj vztah k oběma aktérům je stejný, tedy podezíravý. Morálku bych si nenechal vykládat ani od jednoho.

0 3
možnosti
Foto

Díky za reakci, jen jste asi odpověděl na jiné otázky :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 25,64
  • Průměrná čtenost 913x
Jsem *1947, povoláním fyzik se zkušenostmi z experimentů na urychlovačích částic a od r.1994 také z českého průmyslu: nejprve jako zaměstnanec (ČEZ, Lafarge) a potom jako kapitalista a jednatel společnosti IND (INformace Doopravdy). Od počátku tisíciletí usiluji o informatizaci lidské společnosti, tj. o rozvoj informační uvědomělosti, informovanosti a využití informací pro rozhodování. Odborný mluvčí Svobodných pro energetiku a Green Deal.

Seznam rubrik